Vianden 2025

inschrijfformulier   klik hier

bekijk de Locatie

De bedoeling is dan dat we in Vianden een klein Munschausen event gaan organiseren. Er zullen ook andere groepen aanwezig zijn. De plek die wij toegewezen hebben gekregen is voor het gemeentehuis, er is daar een plein wat we vol mogen zetten met voertuigen, Hospitaaltent etc.

Quadriga zit in het kasteel en het is de bedoeling dat we de hele dag door activiteiten organiseren zoals een patrouille, vertrek van colonnes en gebruik van de amfibievoertuigen. We hebben nl. toestemming gekregen om het publiek mee te nemen in het stuwmeer wat vlakbij Vianden ligt. Er is daar een prachtige helling die we mogen gebruiken, de elektriciteitsmaatschappij, die over het meer gaat, heeft hiervoor toestemming gegeven.

Er zijn in het hotel ongeveer 20 twee persoonskamers voor ons beschikbaar en voor maaltijden wordt gezorgd. Het belooft een heel erg leuk evenement te worden midden in het stadje.

We krijgen geen beschikking over wapens van het museum maar we kunnen via Christian wel de nodige spullen lenen.

Aankomst is op donderdagavond 13 februari en vertrek maandag 17 februari 2025. Het spreekt voor zich dat er voor die tijd heel wat naar Bettendorf en Vianden moet worden getransporteerd daar zullen we binnenkort een schema voor maken. De voertuigen worden in de tussentijd weer opgeslagen in de kazerne in Diekirch.

Foto impressie

Total Page Visits: 109 - Today Page Visits: 2