Reunie Veteranen Munshausen

Vector Isolated Illustration Of A Cartoon Style Virus. Angry ...

19 augustus

Beste allemaal,

Jullie zullen waarschijnlijk, net als ondergetekende, de persconferentie van gisteravond hebben gezien. Daaruit is duidelijk geworden dat bijeenkomsten, zoals de Reünie van aanstaande zaterdag bij ons thuis, niet de bedoeling zijn i.v.m. het toenemende aantal Corona besmettingen.

Helaas zullen we de Reünie wederom moeten uitstellen tot nader order.

Heel jammer maar het is niet anders, we wachten de betere tijden maar af.

 

Hartelijke groet,

George Haddock

17 augustus

Beste allemaal,

Ondanks de toenemende Corona druk willen we toch de Reünie van aanstaande zaterdag door laten gaan. Natuurlijk wel binnen de Corona regels: mocht je je niet lekker voelen of kuchen, of in je directie omgeving mensen hebben die ziek zijn dan vragen we je – helaas- toch thuis te blijven. We zullen de anderhalve meter maatregel zoveel mogelijk handhaven: er is ruimte genoeg.

Groeten doen we met de militaire groet dat voorkomt handen schudden en knuffels geven, die bewaren we voor betere tijden. We zullen bij de ingang ontsmettingsspul neerzetten zodat iedereen zijn handen kan ontsmetten en er staat een doos met mondkapjes voor wie dat prettig vindt. Zoals gezegd het is groot genoeg en indien mogelijk gaan we naar buiten.


Verder gaan we de film zien van Kim. De hele Luxemburgse delegatie gaat proberen (als dat kan binnen de restricties van het reizen) om aanwezig te zijn. Dat maakt de Reünie al bijzonder!

Wij zorgen voor een warme hap (lasagne) en salade die ook Corona proof zal worden gedistribueerd. We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten, voor de mensen die zich nog niet hebben opgegeven graag per omgaande nog even een mailtje dan kunnen we daar voor de maaltijden en drank rekening mee houden.


Oorspronkelijk had ik iedereen gevraagd om in een originele outfit te komen, maar ik stel voor dat we dat maar achterwege laten i.v.m. de mogelijke warmte en omdat we ook niet mogen zingen. Het wordt een civiele reünie.

Hoop jullie allemaal te mogen zien aanstaande zaterdag.

Hartelijke groeten,

George Haddock

Total Page Visits: 693 - Today Page Visits: 1